Over ons

We willen ons aan jullie voorstellen:

Wij zijn Julian en Alice Houtman en hebben vier kids Reza, Lieva, Seth en Ziva. We wonen in Krabbendijke. We mogen met passie de God dienen die ons vrij kocht door Zijn Zoon Jezus! Ons verlangen is om dit goede nieuws door te geven omdat er hoop en redding is bij Hem alleen. Wij willen mee dienen en bouwen aan Open Deur Reimerswaal en een echte familie zijn waar jij of u zich welkom voelt.

julianhoutman@opendeurreimerswaal.nl
alicehoutman@opendeurreimerswaal.nl

Wij zijn Johan en Leanne Neels en wonen in Yerseke. Al bijna 38 jaar getrouwd. We hebben een dochter en zoon met lieve partners en 3 prachtige kleinkinderen waar we heel trots op zijn. Waarom willen wij meebouwen aan Open Deur Reimerswaal? Nou, dat is eigenlijk niet zo moeilijk……… omdat we ons geroepen voelden iets terug te doen voor alle zegeningen die wij uit genade van God hebben ontvangen.

Samen willen we een gemeenschap vormen die God aanbidt, waar iedereen welkom is wat je achtergrond ook is, waar je gezien wordt en waar we voor elkaar zorgen. Waar de deur open staat voor iedereen om te mogen groeien in Gods Genade en Liefde.

Want je bent van Waarde!

johanneels@opendeurreimerswaal.nl
leanneneels@opendeurreimerswaal.nl

Wij zijn Arjan en Danielle van Fraassen. We hebben 3 prachtige kinderen Roan, Emi & Luuk.. Nadat we beiden God hebben leren kennen en met name wat Zijn Zoon Jezus Christus voor ons heeft gedaan, is het ons verlangen geworden om dit goede nieuws met andere mensen te delen en samen te groeien! Hiervoor willen we onze locatie beschikbaar stellen.. Een mooie karakteristieke schuur waar we hopen samen te komen, Hem te aanbidden en te groeien vanuit Zijn woord.

arjanvanfraassen@opendeurreimerswaal.nl
daniellevanfraassen@opendeurreimerswaal.nl