BRAND-NEW Event 2024

 

Ha TOFFE jij!

Goed dat je even een kijkje neemt of het BRAND- NEW event 2024 iets voor jou is! Als je meer wilt leren over wat Jezus bedoelt met de volgende tekst is het zeker iets voor jou.

Jezus zegt: Ik ben gekomen, opdat zij leven en overvloed hebben. Johannes 10: 10 God heeft ons geschapen en zag dat het ‘zeer goed’ oftewel TOF was! Maar door één overtreding is er veroordeling gekomen, we noemen dat ook wel de ‘zondeval’. Zo mooi hoe het in Romeinen 5 staat. Dat door de komst van één Rechtvaardige er genade gekomen is over alle mensen:

Zoals dus door één overtreding de veroordeling gekomen is over alle mensen tot verdoemenis, zo komt ook door één rechtvaardigheid de genade over alle mensen tot rechtvaardiging van het leven.

Romeinen 5: 18

Jezus heeft alles nieuw gemaakt, wil ons élke dag vernieuwing geven en geeft ons leven. Dat is wat ‘Brand- new’ betekent. Zo ‘spiksplinter gloednieuw’ dat het schittert, straalt, smaak geeft en gezien wordt door de wereld om je heen. Dat is wat God wil doen in een ieder van ons. Het is een proces van binnen naar buiten. Het heeft alles te maken met de Bron van het leven, in Zijn aanwezigheid ‘wandelen’ en het heeft effect op al je relaties, je woorden en je daden. Het is een herleving die we ook bidden voor de kerk van Jezus Christus. Een onwankelbaar Koninkrijk die gebouwd is op het Fundament wat nooit veranderd: de Bijbel.

Nieuwjaarsduik!

Duik, samen met ons, in een tijd van ontmoeting, toerusting, aanbidding en gebed. Om zo het nieuwe jaar goed te beginnen. Lukt het niet om alle activiteiten bij te wonen? Weet dat je welkom bent en dat God elke keer weer nieuwe dingen aan jou wilt openbaren. Zaterdag- en zondagmorgen is er een kidsprogramma, tijdens de andere momenten is het handig wanneer je zelf oppas regelt😉. Voor 0-4 zullen we zorgen dat er een kidshoekje klaarstaat.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar julianhoutman@opendeurreimerswaal.nl. We zien naar je uit!

 

 

Terug naar agenda